website statistics
 
❦IMAGINI ❦PRETURI ❦INFORMATII ❦DESPRE MINE ❦CONTACT   ❦ nou-nascuti: 

      Ca fotograf profesionist, specialist in nou nascuti, ador sa surprind in imagini acele mici detalii care ne fac pe noi, ca parinti, sa ne minunam incontinuu de ceea ce am reusit sa procream cu iubire: piciorusele zbarcite, obrajorii bucalati, unghiutele transparente si mici, talpitele care ne incap in palma.
      Bebe creste pe zi ce trece, aceste momente speciale, aceste prime zile de neuitat zboara fara sa ne dam seama.
      Pentru ca aceste clipe sa fie surprinse la momentul oportun recomand ca:

 ❀ sesiunea foto sa se desfasoare in primele doua saptamani de viata, ideal intre zilele 5 si 10, deoarece copilul este flexibil si mai tot timpul somnoros.

 ❀ pentru o eventuala sedinta foto faceti programare chiar din timpul sarcinii, iar dupa sosirea bebelusului contactati-ma pentru confirmarea datei rezervate sau, eventual, reprogramarea ei.

 ❀ ar fi preferabil ca inainte de sesiunea foto, bebelusul sa nu doarma timp de aproximativ 2-3 ore.

 ❀ fiind mama a 3 copii inteleg cum e sa ai un nou nascut in viata ta si stiu din prorpia experienta cat de greu este pentru ei, dar si pentru noi sa ne adaptam situatiei noi, de aceea aloc 3 ore unei sedinte foto, astfel incat sa putem lua pauze pentru a-l hrani, linisti sau schimba pe cel mic.

   ❦ viitoare mame (gravide):

      In perioada in care dumneavoastra ca sotie si ca femeie va simtiti foarte ciudat pentru ca va schimbati fiziologic dar si psihic este bine venit orice compliment. Eu cred ca viitoarele mamici sunt cele mai frumoase fiinte deoarece au o aura speciala in jurul lor atunci cand se aproprie finalul acestei etape.
     Recomand:

 ❀ o sesiune foto care sa scoata in evidenta frumusetea gravidei sa fie programata intre saptamaniile 28-34 de sarcina, dar bineinteles depinde de fiecare mamica in parte. Poate unele nu sunt avansate cu burtica in sarcina, iar altele poate prefera o sedinta foto cu burtica mai devreme.

 ❀ de preferat ar fi sa ma contactati cu o saptamana inainte, pentru a programa sedinta foto.

 ❀ sesiunea se va desfasura in studio, acasa la "burtica" sau, daca vremea ne permite, in natura, intr-o locatie pe care o vom stabili impreuna.

  In timpul sesiunilor foto, nu suntem de acord sa fotografiati sau sa filmati cu mijloace proprii.
  Timpul de executie si modaliatatea de plata difera in functie de lucrarea pe care o alegeti si va vor fi comunicate la incheierea contractului.
  Pentru programari de sedinte foto si rezervari de date pentru evenimente, vizitati pagina de contact si scrieti-mi un mesaj sau sunati-ma!