website statistics
 
❦IMAGINI ❦PRETURI ❦INFORMATII ❦DESPRE MINE ❦CONTACT     Buna! Ma numesc Nusa. Sunt fata din spatele camerei de fotografiat. Ceea ce fac eu este mai mult decat o meserie, este o pasiune pe care am imbratisat-o cu mult timp in urma. Clientii mei sunt foarte importanti pentru mine. Pun foarte mult accent pe buna starea si fericirea lor, din acest motiv foarte multi mi-au devenit si prieteni.
     Fotografiez tot ceea ce inseamna frumos si placut pentru mine: gravide, nou nascuti, copii, familii cu copii, dar si evenimente importante cum ar fi botezuri si aniversari.

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life!"

     Sunt dotata cu ochi de mama (am si eu la randul meu 3 copii). Ador sa surprind frumusetea primelor zile din viata micutilor bebelusi, bucuria proaspetilor parinti, momentele magice ale sarcinii si minunata conexiune dintre membrii familiei.
      Atunci cand copilul dumneavoastra va creste si va privi fotografiile facute de pe vremea cand era nou venit pe lumea asta, vreau sa vada cat de dorit, cat de iubit era si cat de fericiti erau parintii lui.
      Vreau ca atunci cand un membru al familiei sau un prieten se uita prin fotografiile facute cand mama era gravida, sau la cele facute la botezul copilului, sa simta iubirea si bucuria pe care o emanau parintii.

Sunt de parere ca nimic nu e mai important pe lumea aceasta decat FAMILIA.
      Am cea mai frumoasa meserie din lume si iubesc cea ce fac!